Wouter Gremmen is in 1980 gestart als technische man bij een Belgische leverancier van machines en apparaten voor de kunststofindustrie. Het dienstverband heeft geduurd tot 1988. De Belgische firma verloor haar grootste agentschap en trok zich terug van de Nederlandse markt.

De Deense firma BOE-THERM wilde de samenwerking graag voortzetten en zo ontstond GREMCO in 1988. Andere Deense leveranciers van randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie waren ook geïnteresseerd in de Nederlandse markt.

Zo werd het mogelijk dat GREMCO vanaf het begin een ruim lever programma in randapparatuur kon aanbieden. Het Deense merk Alu-scan deed vanaf het begin mee. Later is deze naam door overname en fusie gewijzigd in Stougaard-Aluscan.

Vanaf 2003 kwam CONTINATOR het leverprogramma van GREMCO versterken. In 2009 kwam Stougaard-Aluscan onder de paraplu van CONTINATOR.

CONTINATOR is gedurende de corona crisis overgenomen door een grote Deense partij, de firma ECM Industries A/S. We rekenen op positieve nieuwe ontwikkelingen.

In 2004 kocht GREMCO de rechten voor de productie van flowmeters van de Zwitserse fabrikant TREFF. Onder de merknaam TRF-flow worden deze flowmeters door GREMCO op de markt gebracht.

Door de jaren heen, al ruim 30 jaar, heeft GREMCO zich sterk gemaakt voor kwalitatief hoogwaardige producten tegen een schappelijke prijs. Bij ons is randapparatuur geen onbeduidend hulpapparaat, maar hoofdzaak. Doet de randapparatuur het niet, ook dan staat de hele keten van dure apparatuur stil.

Service staat sinds de start van GREMCO met hoofdletters geschreven. Er kan altijd iets fout gaan met een geleverd product. Maar het gaat erom hoe je de problemen oplost. En dat mogen wij wel zeggen, is door de jaren heen, aardig gelukt.

Wij hopen nog jaren op deze voet door te mogen gaan en wij begroeten u graag als klant.

met vriendelijke groeten

G.W.T.Gremmen