Boe-Therm ONE, nieuw compact TCU model

Tijdens de in week 37 gehouden sales meeting, introduceerde BOE-THERM een uitbreiding van haar TCU programma (temp units). Met de “ONE” gaat BOE-THERM het programma “WATER” apparaten aan de onderzijde uitbreiden. De vergroting van het programma  “OLIE” apparaten is juist een uitbreiding aan de bovenzijde.

De “ONE” is een TCU tot 90 ºC met 9 kW verwarmingsvermogen, heeft een in de tank ondergedompelde pomp, is uitgerust met een aparte warmtewisselaar en heeft verder de nieuwe Mark VI besturing met al haar ongekende mogelijkheden. O.a. het invoeren van een temperatuurprofiel (z.g. Ramp programma) en besturen op afstand via een smartphone zijn voorbeelden van de vele “standaard” mogelijkheden. Dit compacte model is per direct leverbaar voor de scherpe prijs van onder € 2.000,- (info “ONE”)

Het aanbod “OLIE” apparaten is verruimd. De series TEMP 300 en Temp 350 zijn nu leverbaar met grotere verwarmings-  vermogens tot 60 kW (was max. 36 kW) en luisteren naar de nieuwe naam: Temp 300L (info)  en Temp 350L(info) . Verder voegt Boe-therm nog de nieuwe series Temp 300XL(info) en TEMP 350XL(info) aan het programma toe. De series “XL” zijn leverbaar met grotere pompen en grotere verwarmingsvermogens (tot 90 kW) t.o.v. de “L” series.